سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی

صدور اخطار تخلیه برای ۲ بیمارستان در تهران

صدور اخطار تخلیه برای ۲ بیمارستان در تهران رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، به تشریح دستاوردهای دانشگاه در حوزه های مختلف پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 28
کد خبر: ۲۰۱۷۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالرضا پازوکی در نشست خبری که در محل دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، گفت: دانشگاه در ۴۸ سال گذشته توانسته برگ زرینی بر افتخارات علمی کشور رقم بزند.

 

وی افزود: رتبه جهانی دانشگاه علوم پزشکی ایران بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ است و توانسته ایم در ابعاد مختلف آموزشی و پژوهشی، موفقیت‌هایی کسب کنیم. در سال ۲۰۲۲، دانشگاه توانست رتبه اول تأثیرگذاری در حوزه بهداشت را از بین ۹۶ کشور جهان داشته باشد. در حال حاضر در رتبه سنجی علمی کشور، رتبه چهارم را داریم.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: در حوزه آموزش، زیرساخت‌های دانشگاه نیازمند توجه ویژه است. بیمارستان‌های حضرت رسول و فیروزگر، در حال اقدامات بازسازی هستیم که در بیمارستان فیروزگر به مرحله اجرا رسیده است.

 

پازوکی ادامه داد: در حوزه پژوهش نیز دانشگاه توانسته سهم ۵۰ درصدی از رتبه سوم کشور در جهان را کسب کند و بعد از آمریکا و چین، دارای رتبه سوم علمی در حوزه درمان چاقی هستیم.

 

وی به افتتاح بیمارستان‌های جدید در استان تهران اشاره کرد و گفت: ظرف یک ماه آینده شاهد افتتاح بیمارستان امام خمینی شهریار خواهیم بود. کلنگ زنی و شروع ساخت دانشکده دندانپزشکی در بیمارستان فیروزآبادی شهر ری، از دیگر اقدامات دانشگاه بوده است.

 

وی گفت: با توجه به اینکه مرکز تروما در شهر تهران نداریم، بیمارستان شهدای هفتم تیر برای این منظور پیش بینی شده است. بیمارستان سوانح سوختگی شهید مطهری مرکز ارجاعی کل کشور است و از همین رو، همه بیماران را پذیرش می‌کنیم.

 

وی افزود: اغلب بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران، قدیمی و فرسوده هستند و حتی ۲ بیمارستان ما اخطار تخلیه گرفته اند. وضعیت بیمارستان شهید مطهری نیز به همین شکل است و تلاش می‌کنیم با حمایت سازمان برنامه و بودجه، بتوانیم پروژه بیمارستان سوانح سوختگی در منطقه کن در اولویت قرار گیرد و تا دو سال آینده به بهره برداری برسد.

 

وی افزود: تجهیز مراکز سوختگی خیلی هزینه بر است و ما شاهد مرگ و میر بالای افراد سوخته در کشور هستیم که امیدواریم شاهد افتتاح پروژه بیمارستان سوانح سوختگی در منطقه کن باشیم.

 

پازوکی بدون اشاره به اسامی ۲ بیمارستان دانشگاه که اخطار تخلیه گرفته اند، ادامه داد: برای این ۲ بیمارستان، جایگزین مشخص شده است.

 

وی در خصوص مرکز مدیریت تروما، گفت: ما یک مرکز استاندارد برای افراد تروما در شهر تهران نداریم. اما، در حال حاضر بیماران ترومایی در سطح بیمارستان‌ها، پذیرش و درمان می‌شوند. اما، لازم است یک مرکز برای مدیریت بیماران ترومایی داشته باشیم./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار